Hoe maak ik een extra afdeling aan?

Naast je hoofdafdeling, voeg je in de Contentkalender ook eenvoudig extra afdelingen toe. Hoe?

• Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op 'Gebruikersbeheer'.
  • Ga naar het tabblad 'Afdelingen'.
  • Klik op 'Afdeling toevoegen' en geef de afdeling een naam.
  • Voeg daarna gebruikers toe die toegang hebben tot de afdeling.

Wisselen tussen de afdelingen of verschillende afdelingen samen bekijken, doe je in de filter:

• Ga bovenaan de linkerbalk naar 'Filter'.
  • Selecteer onder 'Afdelingen' de afdelingen die je wilt bekijken.

Let op: deze functionaliteit hoort bij het Corporate-account.