Hoe verwijder ik een communicatie?

Definitief verwijderen

Wil je een communicatie volledig uit je kalender verwijderen?

  • Klik met je rechtermuisknop op de communicatie en kies 'Verwijderen'.
  • Of klik met je rechtermuisknop op bewerken en kies linksonderaan het tabblad voor 'Verwijderen'.

Meerdere communicaties tegelijk verwijderen is niet mogelijk.

Archiveren

Wil je communicaties niet meer in je kalender zien, maar ze wel ooit nog kunnen terughalen? Dat kan door het project waartoe ze behoren te archiveren:

  • Ga naar 'Projecten' in de linkerbalk
  • Klik op het potloodje naast het overkoepelende project.
  • Klik linksonderaan het tabblad op 'Archiveren'

Meer informatie over projecten archiveren en dearchiveren, vind je hier.

Wurde Ihre Frage beantwortet?